Wat leuk dat je ons komt bezoeken!

Wij, Bob en Diane, hebben de Kraamfeestwinkel in 2013 opgericht nadat wij zelf kraamfeesten bij de geboorte van onze dochters hadden gegeven. Wij hebben destijds allerlei producten bij heel wat verschillende winkels moeten kopen en dat terwijl je al druk zat bent in je kraamperiode. Dat moest toch anders kunnen? Wij hebben daarom voor jou alles overzichtelijk in 1 online winkel ondergebracht. Nu hoef je dus niet meer naar de bakker voor (veelal extreem dure) chocolades en allerlei winkels voor je feestslingers en feestservies. En je kunt alles natuurlijk lekker bij je thuis laten bezorgen! Kun jij weer fijn genieten van je pasgeboren baby!

En dit zijn wij!


De Kraamfeestwinkel staat voor luxe, trendy en exclusiviteit. Veel van onze producten worden met de hand vervaardigd en zijn dan ook persoonlijk voor jou gemaakt!

Onze producten hebben een duurzaam karakter en gaan dan ook langer mee dan alleen de kraamperiode. Wij verkopen liever geen wegwerpartikelen, maar alleen die producten die kwaliteit bieden voor jou.

Onze filosofie is dat luxe en duurzaamheid hand in hand gaan. Dat is waar de Kraamfeestwinkel zich hard voor maakt!