Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
O M D A T    I E D E R E    G E B O O R T E    E E N    F E E S T J E   V E R D I E N T !
   
Foto

Een kraamfeest geven, doe je niet iedere dag. Daarom is een goede voorbereiding erg belangrijk. Fijn dat je ons komt bezoeken! Wij proberen je namelijk zoveel mogelijk tips en ideeën aan te reiken om ook van jullie kraamfeest een groot succes te maken!


Om een kraamfeest zo praktisch en persoonlijk mogelijk te houden, is het thuis organiseren van zo'n feest erg leuk! Mogelijk nodig je mensen uit die nog niet eerder bij jullie thuis geweest zijn en thuis is voor je baby ook erg fijn. Met onderstaand lijstje maken we het organiseren van een kraamfeest makkelijk en vooral leuk! Succes!


Na hoeveel weken geef je een kraamfeest?

In de regel is het handig om dit te plannen tussen 3 tot 8 weken na de geboorte. Te laat is niet handig, want dan zullen een aantal mensen waarschijnlijk geen geduld meer hebben en zich alsnog eerder melden. Te vroeg is niet zo fijn voor de moeder en baby.


Hoe nodig je mensen uit?

Je kunt overwegen om alvast een standaard tekst op het geboortekaartje te plaatsen of om een extra uitnodiging bij het geboortekaartje te voegen. Leuke teksten zijn: "In plaats van een kraambezoek, geeft naam baby zijn/ haar eerste feestje op datum bij ons thuis." of "Wilt u eens komen kijken naar onze kleinste? Dat vinden wij op het kraamfeest het fijnste!" Vermeld op het kaartje een duidelijke begin-, maar ook vooral een eindtijd. Op die manier kun je voldoende tijd inplannen voor de rust van de pasgeboren baby.


Drank.

Regel de drank voor je babyborrel bij de slijter. Wat je over hebt kun je namelijk weer terug geven en op die manier heb je niet snel te kort van een bepaalde drank en hou je de rekening lager. Verder kun je bij een slijter ook spullen huren als statafels en een biertap. Wij hebben hele leuke alcoholvrije wijnen met glitters er in!


Zorg voor leuke geboorteversiering.

Een leuk versierd huis met kraamversiering maakt een feestje helemaal compleet. Bij ons vind je versieringen die niet alleen tijdens de kraamtijd, maar ook voor latere verjaardagen nog steeds goed te gebruiken zijn!


Welkomstdrankje serveren in champagneglazen met naam.
 

Het is leuk en een warm welkom om aan elke gast een welkomstdrankje te serveren.In onze winkel kun je champagneglazen vinden welke zijn voorzien met de naam van de baby en een feestelijk lintje. Deze glazen zijn bij de geboorte leuk te vullen met onze alcoholvrije wijn in het roze en blauw met glitters.


Serveren van kraamtraktaties.

Het is praktisch en chique om een lange tafel mooi op te dekken en te voorzien van kraamfeest hapjes en drankjes. Er wordt vooral veel suikergoed gepresenteerd in het thema roze of blauw. In onze winkel kun je genoeg geboorte traktaties en snoepgoed vinden om de tafel mooi aan te kleden. Laat je inspireren in onze winkel en verras je gasten met iets compleet anders dan de standaard beschuit met muisjes! 


Kraambedankje.

Ten slotte maak je het feest helemaal compleet met een kraambedankje voor de gasten. Te denken valt aan de champagneglazen welke de gasten hebben ontvangen bij aankomst eventueel door de gasten te hervullen met chocolade dragees wanneer de gasten afscheid nemen van jullie. De champagneglazen en de chocolade dragees zijn allebei verkrijgbaar in onze winkel.


Wat doe je met je pasgeboren baby?

Misschien ten overvloede, maar het van hand tot hand laten gaan van de pasgeboren baby is op deze dag meestal niet gebruikelijk. Vraag begrip van jullie gasten hiervoor.

Wij hebben getracht om zoveel mogelijk van de benodigdheden voor het eerste feestje van jullie pasgeboren jongen of meisje onder te brengen op 1 adres. Onze alternatieven voor beschuit met muisjes zijn veel origineler, handiger en natuurlijk veel lekkerder! Wij nodigen je daarom graag uit in onze winkel!
 
 
 
b9069c8622f88576a957bd23bc3a8a26.jpg
80c778cee073f04f59fc5513da6cff13.jpg
 
 
09787b09143e883aa39e065e5dc89a0e.jpg